HTML

Címkék

Két új sorozat augusztustól a magyar MTV-n

2010.07.24. 23:51 bence_


Augusztus elején két új sorozatot indít a magyar MTV. A Vasárnapi sokk! keretében augusztus 1-től a legújabb őrület, a The Dudesons, 15-től pedig a Liz vagyok című tinisorozat kerül képernyőre a csatorna műsorán.

A Jackass, és a Dirty Sanchez után itt egy újabb meghökkentő, őrült és nagyon vicces sorozat a magyar MTV műsorán: idén nyáron a finn Dudesons csapat utazik el a tengerentúlra, hogy megvalósítsák az amerikai álmot. A teljesen agyament brigád azonban lépten-nyomon őrültségekbe keveredik, többek között megpróbálnak űr utazni, vasalóval bélyegzik meg extrém játékaik veszteseit, illetve egy vidámpark vezetőjével próbálják azt megbeszélni, hogy sokkoló dodgem-ekkel helyettesítsék a gyerekeknek szóló mini autókat. Az eredmény? Kórházi kezelések és persze sok-sok nevetés.

Media_httpsorozatnezo_ysagp

A „Liz vagyok” című sorozat elsősorban a lányok figyelmét célozza meg: a történet a texasi Burleson nevű kisvárosban élő Liz Lee utolsó középiskolai évének kalandjairól szól. Liz igazi vagány, és különc tini, akinek egy esküdt ellensége van csak: a suli szőke bombázója, Cori Cooper. A vörös hajú főszereplőnek azonban nem egyedül kell megküzdenie a cicababákkal: négy hű barátja kitart mellette jóban-rosszban, és segíti főhősünket céljai megvalósításában.

Media_httpsorozatnezo_hhgdw

Kezdési időpontok:

The Dudesons –  minden vasárnap 22:15 –első epizód: augusztus 1. Liz vagyok – minden vasárnap 18.45 – első epizód: augusztus 15.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek dudesons my life as liz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr465152924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása