HTML

Címkék

Castle – új sorozat az RTL Klubon

2010.07.21. 06:48 bence_


Ma este az RTL Klub képernyőjén útnak indul a legújabb sikersorozat, a Castle, mely számos országban meghódította már a nézőket.

A krimi koronázatlan királya Rick Castle (Nathan Fillion) az egyik legsikeresebb író, akitől újabb remekműveket várnak. Csakhogy Castle alkotói válságba került, nincs egyetlen eredeti sztorija sem, ezért kapóra jön neki, amikor egy – a regényében szereplő sztorihoz kísértetiesen hasonlító – gyilkossági ügyben a rendőrség a segítségét kéri. Talán ihletet kap egy új főhős karakterének kitalálásához?

Media_httpsorozatnezo_ejdex

Kapcsolatai révén eléri, hogy a rendőrség tanácsadójaként részt vehessen Kate Beckett (Stana Katic) mellett a nyomozásokban. Ennek azonban a nő – aki egyébként imádja Castle könyveit – cseppet sem örül, mert Rick idegesítően pimasz, öntelt, irányíthatatlan és gátlástalanul használja kisfiús sármját. A folyton cívódó páros a kényszerű közös munka kapcsán számos ügyet megold, miközben egyre jobban megismerik egymást.

Ha esetleg fantáziája vagy az új izgalmak túl messzire repítenék, az írót három nő is igyekszik a földön tartani: anyja, a Broadway egykori színésznője, gyors észjárású tinédzser lánya és ex-felesége – aki töténetesen a szerkesztője…

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló castle

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr305152918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása