HTML

Címkék

Cleveland Show a Comedy Centralon

2010.07.06. 01:00 bence_


Új animációs sorozattal jelentkezik a magyar humorcsatorna. A Comedy Centralon futó Family Guy rajongói örülhetnek, hiszen a történet egyik szereplője, Cleveland kapott saját show-t, amelyet egy évvel az amerikai premier után, július 7-től itthon is bárki megnézhet a Comedy Central-ra kapcsolva.

Cleveland, miután felesége kidobja, elhatározza, új életet kezd, tiszta lappal egy új városban. A Family Guy mellékszereplője azonban nem marad egyedül, fiával költözik és hamarosan egyik régi szerelmével is összetalálkozik. A Family Guy rajongói nem csak azért örülhetnek Cleveland saját sorozatának, mert hasonló képi megoldásokkal és poénokkal szórakoztat a két alkotás, hanem mert egy-egy villanásra a Family Guy főszereplői is feltűnnek majd a Cleveland Show-ban.

A magyar humorcsatorna július 7-től tűzi műsorára a tengeren túlon egy éve debütált animációs sorozatot. A Comedy Central-ra kapcsolva kedd esténként követheti figyelemmel Cleveland életét az, aki az animáció mellett a jó poénok szerelmese.

Cleveland Show a Comedy Centralon!

július 7-től keddenként 22:55-től

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek the cleveland show

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr585152907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása