HTML

Címkék

Megújult a Comedy Central honlapja

2010.07.01. 00:58 bence_


Élvezhetőbb közösségi funkciókkal, a felhasználók által generálható tartalmi kiegészítésekkel, új formában érhető el a Comedy Central honlapja.

A magyar humorcsatorna műsorain túl az interneten keresztül is a legjobb poénokra, vicces tartalmakra koncentrál. Mostantólbárki tölthet fel videót, írhat blogot, létrehozhat saját profilt.

Igazi közösségi oldallá változott a magyar humorcsatorna honlapja. A Comedy Central műsorain túl a világhálón is ontja a jobbnál-jobb poénokat. Mostantól mindezt úgy teszi, hogy a felhasználókat is bevonja. Bárki tölthet fel képeket, videókat a comedycentral.hu-ra, sőt élete legviccesebb eseményeiről saját blogján számolhat be. Minden tartalmat lehet kommentálni, megosztani és természetesen fórum is működik. A legmegszállottabb poén-kedvelők a megújult Comedy Central honlapon saját profilt is létrehozhatnak, mely révén még több lehetősége van a felhasználóknak kapcsolatba kerülni. A honlap alkotói remélik, hogy idővel igazán összetartó és humoros társaság verődik össze. A Comedy Central extra tartalmain túl tehát a csapatért is érdemes a comedycentral.hu-ra kattintani!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr925152906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása