HTML

Címkék

Jön a Skins mozifilm

2010.05.29. 00:09 bence_


Egy évnyi gondolkodás után a sorozat készítői úgy döntöttek, hogy a nagy népszerűségnek örvendő, brit tinidrámából filmet készítenek. A producerek, a támogatók és a sorozatot gyártó cégek megállapodtak abban, hogy közösen felépítenek egy egészestés filmet a Skinsből. Az eddigi négy évadból várhatóan jó pár karakter visszaköszön majd a filmben, amit a mindenkori rendező, Charles Martin vesz gondozásba. Annyit már tudni lehet, hogy 2011 nyarára szeretnék időzíteni a filmet, melyet Bristolban és a Man szigeten fognak forgatni. A forgatókönyvet az eddig is jól bevált Jack Thorne írja, állítólag már csak pár apró mozzanat hiányzik és kész a sztori.

 A bristoli fiatalok züllött milliőjét bemutató BAFTA-díjas sorozat a legutóbbi negyedik évadjában már másfél millió nézőt kötött le, sikert ráadásul nem csak a nézettségben könyvelhettek el, elég komoly ’ugródeszkává’ vált a Skins a fiatal színészek számára. Többek Nicholas Hoult (Tony) és Dev Patel (Anwar) is sokat köszönhet a brit szériának, Patel például az Oscar-díjat besöprő Gettómillomosban kapott főszerepet miután a rendező Danny Boyle lánya kiszúrta őt a Skins-ben. Nicholas Hoult sem járt rosszul azzal, hogy elvállalta Tony szerepét a sorozatban, ahonnan az A Single Man vagy éppen a nemrég bemutatott high-tech kivitelezésű eposzban, A titánok harcában játszhatott, Kaya Scodelario (Effy) egyetemben.

A Skins készítői úgy gondolják abszolút megérett a sorozat egy mozira, a producer annyit leszögezett, hogy semmiképpen nem szeretnének egy kilencven perces epizódot forgatni, a film ettől különbözni fog.

,,Mivel a sorozatnak ennyi rajongója van, akik hatalmas támogatás jelentenek nekünk, úgy érezzük sokkal messzebb mehetünk, ezzel létrehozva egy új Skins élményt.’’ – mondta a sorozatot gyártó cég igazgatója.

A sorozat második generációjából ismert Luke Pasqualino (Fred) egyébként június 12-én érkezik Budapestre, egy dj set erejéig megmutatja, hogyan buliznak a brit fiatalok.

Skins minden szerdán 00:05-től a Cool Tv-n!

(Forrás: CoolTV)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek skins

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr485152883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása