HTML

Címkék

Stohl és karaktere is eltűnik a Tűzvonalból

2010.05.20. 23:49 bence_


Sikerült olyan megoldást találni, ami költség- és időhatékony módon megoldja a problémát.

Valóban az élet alakítja a népszerű krimisorozat, a Tűzvonalban dramaturgiáját. Stohl András balesete után a Tűzvonalban Produkció bejelentette, hogy a színész – aki a sajtótájékoztatón tolmácsolt üzenetében még egyszer külön bocsánatot kért mindenkitől a történtekért – és a produkció útjai a 4. évadra a továbbiakban közös megegyezéssel elváltak egymástól. Felmerült, hogy a szerepet egy másik színész vegye át, ám egy heti intenzív munkát és egyeztetéseket követően az alkotógárda új megoldást választott: a Stohl által megformált hős ex-kommandós és rendőri példakép, Bordás ezredes karaktere a forgatókönyvírónak köszönhetően eltűnik a sorozatból.

A Duna Televízióban ősszel műsorra kerülő, 12 epizódos negyedik évad első felében, vagyis az eddig leforgatott 6 epizódban még megjelenik Stohl András, de a hetedik résztől már úgy alakulnak a cselekmény szálai, hogy Bordás ezredes karaktere eltűnik. Hogy pontosan hogyan és milyen módon, az legyen a nézőknek meglepetés.

A módosított forgatókönyv nem befolyásolja jelentősen a forgatás menetét, és nem érinti a produkció és a Duna Televízió együttműködését sem. Azért született végül mégis a forgatókönyv átírását választó döntés, mert Fonyódi Tibor forgatókönyvírónak sikerült olyan megoldást találnia, ami költség- és időhatékony módon megoldja az alapproblémát. Nevezetesen azt, hogy Stohl András balesete és az azzal összefüggő egyéb körülmények nem teszik lehetővé, hogy továbbra is szerepet vállaljon a krimisorozat 4. évadában, ugyanakkor a krimisorozat úgy minőségében, mint izgalmakban továbbra is a megszokott és elvárt színvonalat nyújtsa a közönségnek.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tűzvonalban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr485152871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása