HTML

Címkék

Ausztrál humor a javából

2010.05.15. 23:12 bence_


Május 22-én, szombaton 12.05-kor kezdődik a Poén! csatorna új szériájának első része. A Humor a javából (Skithouse) című ausztrál vígjátéksorozat szombaton és vasárnap jelentkezik egy-egy újabb epizóddal.

Az adásonként félórás show-ban többek között feltűnik az életveszélyesen krikettező férfi; a szedett-vetett ruházatú, új típusú szuperhős; a munkájából kiábrándult parkoló őr, valamint a súlyos alkoholistává lett Batman. Egyben azonban mindannyian megegyeznek: garantálják a hétvégi jókedvet és az abszurd karakterek segítségével megismerhetjük a jellegzetes ausztrál humort.

A sorozat rendezői: a forgatókönyvíró-színész-rendező Nicholas Bufalo, Daina Reid, David Swann, valamint a rendező Matthew Saville. Néhány név a szereplők közül: Roz Hammond, Damian Callinan, Scott Brennan, Scott Edgar, Simon Hall és Fiona Harris.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr165152867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása