HTML

Címkék

Stohl a héten még forgat

2010.05.11. 22:57 bence_


Megtartotta ma a tegnap beígért különleges sajtótájékoztatót a Tűzvonalban Produkció, de ahogy Twitteren is írtam, érdemi információt nem tudtunk meg arra vonatkozóan, ki veszi át Stohl András helyét a sorozatban.

Az viszont kiderült, hogy Stohl még forgat a héten a Tűzvonalban stábjával, mert a már részben vagy teljesen felvett epizódokat nem kívánja kidobni a szeptemberben képernyőre kerülő produkció. A helyére beugró színészt – aki május 17-én már állhat is a kamerák elé - várhatóan péntekig megnevezi Hábermann Jenő producer – tudta meg az origo.

Stohl András a negyedik évad hatodik epizódjáig lesz jelen, a másik hat részben új, még a héten megnevezendő színész alakítja Bordás ezredest. “Stohl vehemenciája, dinamizmusa közösségszervező erő volt a csapaton belül, ráadásul magasra tette szakmailag a lécet” – dicsérte a stábból távozó színészt Soós Péter rendező, amit egyébként a nézők is láthattak élőben délután a DunaTV-re kapcsolva. Vannak jelöltek Stohl András helyére, de neveket nem ad ki a produkció, míg aláírt szerződés nincs. Úgy tudjuk, az esélyesek között van Szabó Győző és Fenyő Iván is.

Hábermann Jenő szerint ha újra kellene forgatni a negyedik évad már felvett részeit, az 50 millió forintba kerülne. A másik megoldás, miszerint a történetben valami történik Bordással (halálos baleset, külföldi út, rejtélyes eltűnés), és új szereplő, új színész jelenik meg, nagyobb kiadásokkal járt volna, mert vagy komplett forgatókönyvet kellett volna megírni, vagy nagyon alaposan átdolgozni, ez pedig több hét leállással járt volna.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek tűzvonalban

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr905152859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása