HTML

Címkék

Skins-party Budapesten

2010.05.10. 22:41 bence_


Nem mai hír, de még nem vagyunk elkésve, sőt több, mint 1 hónap van hátra az eseményig, tehát bőven időben vagyunk. Tehát arról van szó, hogy június 11-én hivatalos Skins-party lesz Budapesten. A buli sztárvendége Luke Pasqualino, akit Freddie-ként ismerhetnek a nézők a Skins 3-4. évadából. Én biztosan passzolom, mivel nem éppen a kedvenc karakterem Freddie, de a rajongóknak szerintem érdemes ellátogatni egy olyan bulira, mint amilyet a sorozatban láthattuk már nem egyszer.

NOISE LIFE PRESENTS:OFFICIAL SKINS PARTY BUDAPEST!2010.JÚNIUS 11.BUDAPEST, DÜRER KERT (AJTÓSI DÜRER SOR 19-21)

FREDDIE ( UK/SKINS )ROBOTROCK (BUZZLIGHT,GERI,PLASTICKIDS,R’JEAN)PALOTAI (REWIND)STEREO KILLAZ (SPINTHATSHIT)DICTATOR HUSSAR (DEATH DISCO)TESCO DISCO

Van egy sorozat, amely merészségével és a tizenévesek életének kendőzetlen bemutatatásával szerte a világon fiatalok millióinak rajongását vívta ki és egyben kiérdemelte a kultsorozati státuszt. A SKINS a szokásos szerelmi szálakon kívül behozta azt, amit más sorozatok készítői sose mertek volna megmutatni: vad bulizások, szex és drogok. És bár a negyedik évadnak vége, de a buli csak most kezdődik, méghozzá Június 11-én Budapesten a Dürer kertben! Elhozzuk nektek ugyanis az Angliában rendszeresen teltházas és hírhedt SKINS PARTY-k egyikét!Vendégük pedig egyenesen Londonból Luke Pasqualino azaz sorozatbeli nevén FREDDIE lesz, aki egy speciális dj szettel mutatja be a brit virtust, és táncoltatja meg a Dürer-kert közönségét.A sorozat szellemiségéhez híven az elektronikus és indie zenék fognak dominálni az este magyar fellépőinél. Az electro, bassline, dubstep és minden e közötti stílus prominens pápái azaz a ROBOTROCK-os srácok különleges fellépéssel készülnek, és ezzel új értelmet nyer a „szétszedjük a házat fogalom”. A szintén elektronikus zenében mozgó, de már 20 éve a pályán lévő PALOTAI is megmutatja a fiataloknak, hogy kell ezt csinálni. A külföldön is egyre nagyobb sikereket elérő STEREO KILLAZ is reprezentálja magát és saját számait, remixeit.Az indie rock és indie pop színtért pedig DICTATOR ÉS HUSSAIR a magyar Death Disco alapítói, valamint a TESCO DISCO fogja képviselni.

KORHATÁR: +16 (A BELÉPTETÉS JOGÁT A SZERVEZŐK VALAMINT A DÜRER KERT FENNTARTJA!)

A KORHATÁRT SZIGORÚAN VESSZÜK, TEHÁT CSAK AZ VÁSÁROLJON ELŐVÉTELIJEGYET! AKI A BULI NAPJÁIG BETÖLTI 16. ÉLETÉVÉT ! KÖSZI!

JEGYÁRAK:ELŐVÉTELBEN: 2.000 HUFHELYSZÍNEN: 2.500 HUF

ELŐVÉTELI LEHETŐSÉGEK 2010.MÁJUS 10-TŐLTHE LAB / 1061 Budapest, Király utca 48. / Nyitvatartás: H-P 10-20 SZ 10-18DÜRER KERT/ 1146 Budapest, Ajtósi Dürer Sor 19-21

INFO: NOISELIFEBOOKING {kukac} GMAIL {pont} COM

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek skins

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1005152852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása