HTML

Címkék

Júniusban startol itthon a Spartacus: Vér és homok

2010.05.10. 22:40 bence_


Már néhány napja lehet tudni, hogy június 1-jén indul nálunk is a Spartacus: Vér és homok a hazai HBO jóvoltából, most viszont kaptunk tőlük egy képet némi körítéssel, amit meg is osztunk veletek. Ha minden jól megy, akkor hamarosan érkezik még egy poszter csak, hogy teljes legyen a kép. Alább olvasható a sajtóközlemény.

Aréna, férfierő és életre-halálra szóló küzdelem. A gladiátoros filmek ismerős sémája, a Spartacus: Vér és homok azonban más megvilágításba helyezi a harcosok világát. Ezúttal ugyanis a gladiátorok mellett a vér, a szex és az ármánykodás kapja a főszerepet.

A sorozatban a Római Birodalom legismertebb rabszolgafelkelőjének klasszikus története elevenedik meg, Spartacus (Andy Whitfield) és a gladiátortársadalom életét helyezve a középpontba. De szó sem lehet egy egyszerű történelmi sorozatról… A Spartacus: Vér és homok az HBO saját gyártásában készült Róma című sorozat történetvezetésével mutat némi hasonlóságot, és a Russell Crowe-féle Gladiátor és a sorozat közé szintén vonható párhuzam. És mindez a 300 speciális feldolgozásmódjával, azaz grafikus, képregényszerű látványvilággal párosul. Mindehhez izgalmas adalék, hogy Lucy Lawless (Xena) az egyik női karakter megformálója, aki most a harctudása után a bájait is megmutatja…

A Starz Media bevállalós sorozata június 1-jétől látható az HBO műsorán!

További részletek hamarosan…

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek spartacus: blood and sand

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr985152850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása