HTML

Címkék

BRÉKING: Stohl András balesetet okozott

2010.05.08. 22:09 bence_


Előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, miután szombat hajnalban Budapest és Fót között balesetet okozott. Az ütközésnek egy súlyos és egy könnyebb sérültje van. A szemtanúk szerint Stohl részeg volt – értesült az Index.hu. 

A Bors online szerint a rendőrség vizsgálja, hogy biztosan Stohl András vezette-e azt a járművet, mely balesetet okozott szombaton reggel a fóti bevásárlóközpontnál. Otthonában állították elő az RTL Klub műsorvezetőjét.

A hármas karambolban két autó sérült meg az egyikben egy lány és édesapja utazott, a férfit combnyaktöréssel szállították kórházba. A másikban négy fiatal ült. Szombaton 4 óra körül egy személygépkocsi közlekedett Budapest felől Fót irányába, amikor a 2102-es számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán – egyelőre ismeretlen okból – áttért a szemközti sávba, és nekiütközött a két, szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy „előállították a 43 éves S. Andrást, mint balesetben részt vevőt. A vélhetően vétkes sofőr a helyszínt a baleset után elhagyta”. A dunakeszi rendőrkapitányság munkatársai meghallgatták, majd hazaengedték. Vérvétel útján állapítják meg, ittas volt-e a sofőr, vagy sem. Ez az eredmény jövő hétre várható.

Stohl András elhagyta a helyszínt, felesége ment érte, de otthagyta papírjait.

Az RTL Klub közleménye Stohl balesete kapcsán:

Az RTL Klub megdöbbenéssel értesült arról, hogy Stohl András ma hajnalban autóbalesetet okozott. Stohl András a mai napon értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését.

Az RTL Klub egyetértett és elfogadta a műsorvezető döntését. A csatorna mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek.

Stohl András tehát mégsem lesz jelen műsorvezetőként az X-Faktorban.

Az Sorozatnéző igyekszik mindennemű bulvár tartalmat mellőzni, de ezt a cikket lehoztuk, mert András fontos alakja a magyar televíziózásnak és az egyik legjobb magyar gyártású sorozat, a Tűzvonalban főszereplője is egyben.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr345152841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása