HTML

Címkék

Megújul az Extreme Sports Channel

2010.05.07. 22:06 bence_


Frissül a csatorna megjelenése és tartalmi kínálata is. Májustól új arculattal jelentkezik az extrém sportok adója – értesült a Médiainfó. 

A tematikus csatornák egyre inkább kezdenek szakítani hagyományaikkal (lásd Animax és az American Idol). Így tesz most az Extreme Sport Channel is, igaz nem olyan mértékben, mint a japán animációs filmekkel foglalkozó csatorna. Nyitnak a szórakoztató műsorok felé, valamint új sportok is adásba kerülnek így a profi rodeó bikalovaglás és a vegyes harcművészetek.

A csatorna logóját számítógépes grafikával és 3D animációval frissítették. A logó továbbra is fekete-fehér marad, de színes foltokkal jelzik a sokszínűséget. Az új megjelenést a londoni Duke&Earl kreatív ügynökség alakította ki, s ezt használják e hónaptól minden piacon.

Nagyobb fókusz kerül az extrém sportokhoz kapcsolódó életmódra, életérzésre, és cél, hogy a sportok rajongói és művelői mellett az egyszerű érdeklődőket is lekössék a tartalmak. A tévé új műsorait a Target Enertainment Group készíti.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr385152837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása