HTML

Címkék

Az MTV közvetíti a budapesti úszó Eb-t

2010.04.30. 22:00 bence_


Az MTV közvetíti a budapesti úszó-, műúszó-, műugró- és hosszútávúszó Európa-bajnokságot augusztus 4. és 15. között a Margitszigetről és Balatonfüredről. A kontinensbajnokságot élőben sugározza az m1 és az m2, a versenyszámokat a www.telesport.hu oldalon is nyomon követhetik a nézők. 

A Magyar Televízió úgynevezett host broadcastere, házigazda közvetítője lesz a kontinensbajnokságnak, vagyis az MTV képeit veszi át a világon minden tévétársaság. A 2006-os úszó Eb-n az Európai Úszószövetség (LEN) megállapította: világszínvonalú volt az MTV munkája, minden idők legjobb közvetítését valósította meg a Magyar Televízió, így a nemzetközi szövetség az idén is nyugodt lehet. A közvetítésekhez kapcsolódó technikai elvárásokat az MTV ezúttal anyagi okokból nem teljesítheti túl, de biztosítja a nemzetközi szövetség által meghatározott sztenderdet. Az eseményről hagyományos SD minőségben, 16:9-es képarányban közvetít; az úszóversenyeket 18, a műugrást pedig 13 kamera segítségével mutatja be, amelyek között lesz víz alatti felvételt készítő, a pálya mellett, valamint afelett futó is. A köztelevízió kuratóriumának elnöksége szerdai ülésén jóváhagyta az eszközök bérlésére vonatkozó közbeszerzési eljárás megindítását, és megadta a sportfőszerkesztőség számára az engedélyt a munka megkezdéséhez.

“Ez a nyár ismét izgalmas, látványos, sportnyár lesz a Magyar Televízióban a foci vb-vel, az úszó Eb-vel, a vízilabda Eb-vel, a triatlon vb-vel és az öttusa Eb-vel – mondta Schulek Csaba főszerkesztő. Magasan van a léc, de mi tettük oda, muszáj átugranunk. Rajtunk nem fog múlni a siker, de ahogy a magyar úszókat ismerem, rajtuk sem.”

(MTV)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek sport

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr765152828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása