HTML

Címkék

Az Animaxra érkezik az American Idol

2010.04.29. 21:58 bence_


Az USA-ban jelenleg az egyik legnépszerűbb műsor, az American Idol indul május 1-jétől 21:20-tól, majd azután minden hétvégén látható lesz a főként japán anime rajzfilmeket sugárzó televízión, az Animaxon.

Valahol riszpekt jár azért, hogy leadják egy animékkel foglalkozó csatornán az American Idolt, valahol pedig különös, ugyanis szöges ellentéte a csatorna tematikájának. Hasonló a helyzet a Music Television esetében, ők is inkább lehetnének lassan Reality Television, bár statisztikát még nem láttam arról, hogy zenéből vagy valóságshowból megy több. Hozzá kell tegyem, ez már az első lépések egyike egy szándékos műsorkínálat bővítés folyamatában. A Kaland, az Izgalom és az Újdonság volt az a három kulcsfogalom, melyek mentén a csatorna tavaly ősszel elkezdte szélesíteni műsorkínálatát. Ebbe az elképzelésbe tökéletesen illeszkedik az American Idol című tehetségkutató sorozat, mely az USA legjobb énekesét keresi. A sorozat nyolcadik évada fut majd az Animaxon, melyben nyolc amerikai nagyvárosban keresik a legjobb torkú énekeseket. A zsűri tagjai – Randy Jackson, Simon Cowell, Paula Abdul és Kara DioGuardi – döntik el, hogy kiket tartanak a legtehetségesebbnek. Végül a közönség szavazhat hétről hétre, míg kiderül, hogy ki marad utolsónak versenyben a tizenhárom döntős közül. Őt koronázzák „American Idol”-lá, s a rangon túl egy 1,000,000-dolláros lemez-szerződés a jutalma.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek american idol

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr515152827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása