HTML

Címkék

Ajánló: Képtelen történet

2010.04.28. 21:57 bence_


Ma este, 21:30-tól az M1 műsorán: Képtelen (?) történet.

50 perces magyar dokumentumfilm a digitális átállásról. Hazánkban is hamarosan megszűnik a földfelszíni analóg tévéadás, hogy a helyét a korszerűbb, sokcsatornás digitális televíziós műsorszórás vegye át. Az átállás már néhány éve megkezdődött, ám nem ennyire egyszerű a helyzet. Az út rögös, váratlan fordulatok akadályozzák, késleltetik a teljes digitális átállást. A műsorból kiderül, miért alakult ez így, van-e még lehetőség változtatni, valamint, hogy kinek jó ez és kinek rossz. Kíváncsi vagy arra, hogy ebből te mit fogsz tapasztalni? Elsötétül a képernyő vagy lesz helyette ingyenes, digitális televíziózás? (Megsúgom, lesz.)

A műsorban többek között megszólal Majtényi László az ORTT volt elnöke, Rozgonyi Krisztina az NHH képviseletében, Jean-Francois Fenech Antenna Hungáriától, Medveczky Balázs az MTV-től, Róbert Ákos az RTL Klub-tól, Várdy Zoltán a TV2-től, stb.

Ismerős lehet néhányotoknak a MindigTV brand, ők hirdetik a digitális televíziózást. Mi már kipróbáltuk, milyen a digitális földfelszíni sugárzás által nyújtott minőség. Tényleg sok előnye van, így nem kizárt, hogy a nyár folyamán egyszer összeszedjük ezeket egy élménybeszámolóval karöltve.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr985152826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása