HTML

Címkék

A webkettő magyar üdvöskéi

2009.05.20. 17:00 bence_


Avagy 'magyarok a Twitteren'. A webisztán írt ma bejegyzést azokról a celebekről, akik lelkesen csiripelnek a neten. Zimány Lindán kívül egyelőre kevés ismertebb magyar használja ezt a szolgáltatást, holott igen nagy reklámlehetőség rejlik benne - ráadásul ingyen! Én személy szerint Winkler Robit követem figyelemmel, Totalcar-os tesztjei miatt, de Papp Timi is igen érdekes sztorikat közöl, már akit érdekel az ő munkája. Íme egy lista azokról a híres magyar személyekről, akik rendelkeznek Twitter accounttal - a begyűjtést nagyrészt Hírbehozó végezte (#webisztán). Greetz!

Webisztán múltkori felméréséből többnyire kiderül az is, hogy a magyarok elsősorban nem is a magyar, hanem a nemzetközi hírességekre kíváncsiak, belőlük viszont biztosan rengeteget fognak találni.

Napi 2-3 frissítés tőlem is szokott érkezni, sőt mostantól nem kell külön írnom Facebook-ra, mert a Twitter üzeneteim automatán kimennek oda is. Nice and easy.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr265152796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása