HTML

Címkék

Twitter

2009.04.06. 11:58 bence_


Haladok a korral - követem a geek trendet - és most már nekem is van Twitterem.

Na de mire jó a Twitter? Egyszerű: beküldesz egy üzenetet és azt mások látják. Ez az üzenet tartalmazhat akármit. Azt, hogy mit csinálsz éppen, hogy mit gondolsz egy témáról, vagy lehet benne pár link, amit ajánlasz a többieknek, mindezt 140 karakterben.

Kik használják a Twittert? Nagyon sokan. A nagy nemzetközi cégektől (Google, CNN, Times, stb.) a magyar webes cégekig (Index). Szakmai csoportok, jelenlegi baráti társaságok és leendő baráti társaságok. Mindenkinek tud valamit nyújtani.

És kik látják ezt? Aki akarja. Bejelölheted, hogy követni szeretnél valakit és onnantól kezdve látod a frissítéseit. Ugyanígy téged is bejelölhetnek. Ehhez csupán regisztrálnod kell neked is a http://twitter.com/signup oldalon.

Jelenleg kiírja azt is, ha új bejegyzés került a blogomba. Remélhetőleg minél több ismerősöm csatlakozik és egyre több embert tudok követni/több követőm lesz nekem is.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr805152795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása