HTML

Címkék

Született médium: jön a harmadik évad Theresa Caputóval

2013.04.19. 12:47 Tévénéző


született médium.jpg

Április 23-án, 20:10-től már a harmadik évaddal tér vissza a TLC műsorára a Született médium című sorozat nem mindennapi főszereplőjével, Theresa Caputóval. A különleges képességekkel bíró Long Island-i családanya úgy fogalmaz, hogy érzi és látja a szellemeket, de nem fizikai valójukban, nehéz elmagyarázni, hogy pontosan milyen is az amikor kommunikálnak vele.

A Született médium harmadik évadának 16 epizódjában nyomon követhetjük, hogyan próbál Theresa továbbra is egészséges egyensúlyt tartani munkája és családja között. Az új részekben még több csoportos szeánszot láthatunk: feleségek próbálnak kapcsolatba lépni elhunyt férjükkel, szülők beszélgetnek Theresán keresztül gyermekeikkel. Betekinthetünk a médium családjának és barátaiknak mindennapjaiba és még annak is tanúi lehetünk, hogy milyen médiumként ünnepelni a Halloween-t, vagyis a Halottak Napját.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló premier tlc született médium

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr945234863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása