HTML

Címkék

Ez lesz az Éjjel-Nappal Budapestben: a 44-48. rész tartalma

2013.04.03. 14:05 Tévénéző


Vigyázat, az itt leírtakból előre kiderülhet a történet alakulása!

2013.04.15., Hétfő 19.50 - 44. rész

Anikó bulija egész reggelig tart. Lali, Marci, Jani (Coco) és Gábor még továbbállnak a Szimplába, ahol Marci és Rita csúnyán összeszólalkoznak azon, hogy Marci előző éjjel nem jött haza. Vivien észreveszi a feszültséget Rita és Marci között, és bebeszéli Ritának, hogy nem ő a megfelelő lány Marci számára, és csak a fiú útjában áll. Rita ezt annyira szívére veszi, hogy majdnem szakít Marcival. Amikor Regina megtudja, hogy Joe megint összejött Barbival, ezt úgy értelmezi, hogy akkor Diával nem komolyak Joe szándékai. Így aztán Rita tanácsának ellenére is úgy dönt, találkozik Diával. Végül remek estét tölt együtt a két nő, amely szenvedélyes csókkal zárul.

2013.04.16., Kedd 19.50 - 45. rész

Az előző esti, Diától kapott csók után Regina teljesen össze van zavarodva, mert Dia még egy kedves SMS-t is ír neki. Nem is sejti, hogy közben Joe megint ráhajt Diára, és meg is beszélnek egy randit estére. Amikor Regina Coco koncertje után spontán meg akarja látogatni Diát, sokkolja, amikor Dia azért küldi el, mert Joe-val van randija. Regina megpróbálja alkohollal enyhíteni bánatát és mindent elmesél Anikónak. Ez alatt Joe gőzerővel élvezi a Diával töltött időt.

2013.04.17., Szerda 19.50 - 46. rész

Regina megpróbálja elfelejteni Diát, de amikor Dia SMS-ben találkozót kér tőle estére, Regina félre dobja minden józan megfontolását. Még a Ritával lefolytatott heves vitája sem tartja vissza attól, hogy találkozzon vele. Amikor megtudja, hogy Joe is találkozni szeretne este Diával, de Dia lemondja, rövid időre felülkerekedik Regina rossz lelkiismerete. A Ritával folytatott beszélgetés során megesküszik, hogy megszakítja a kapcsolatot Diával. Az utolsó pillanatban azonban meggondolja magát. Személyesen akarja Diának elmondani a döntését és még egyszer utoljára látni szeretné. Ám Regina és Dia végül az ágyban kötnek ki.

2013.04.18., Csütörtök 19.50 - 47. rész

Reginának komoly lelkifurdalása van a Diával töltött éjszaka miatt. Joe jelenlétét nehezen viseli, szóval valamilyen ürüggyel szabadságra megy. Amikor bevallja Ritának, hogy lefeküdt Diával, Rita nem reagál valami megértően. Felszólítja Reginát, hogy szakítsa meg a kapcsolatot Diával, mielőtt megbántaná vele Joe-t. Reginának valóban ez a szándéka, de miután újra megbeszéli a dolgot Anikóval, Anikó azt tanácsolja neki, hogy vallja be érzéseit Diának. Amikor Regina újra találkozik Diával, igazság szerint szakítani akar vele, ám hagyja magát elcsábulni Dia vonzerejétől, és biztosítja róla, hogy a jövőben is látni szeretné.

2013.04.19., Péntek 19.50 - 48. rész

Reggel Marci SMS-t kap, de csak Rita van a telefon közelében. Az SMS az örök ellenségtől, Anikótól jött. S bár a tartalma nagyon egyértelmű, Rita mégis heves vitába bonyolódik Marcival. Marci iszonyú dühös, hogy Rita visszaélt a bizalmával és kis szünetet szeretne. Rita Reginához fordul tanácsért, aki azt javasolja, hogy kérjen bocsánatot. A bocsánatkérés sem enyhíti Marci haragját, mert közben megtudja, hogy Rita Anikónál járt, és megtiltott neki mindennemű kapcsolatot Marcival. A kibékülés elmarad. Szandi és Gábor reggeli veszekedései nagyon bosszantják Anikót. Anikó megdöbben, amikor rájön, hogy a veszekedés aztán mindig szex-szel végződik. Szandi felhőtlen életét beárnyékolja, amikor teljesen váratlanul felbukkan Kristóf és a lány segítségét kéri.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr155190704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása