HTML

Címkék

Megvan a gyerek tehetségkutató zsűrije

2013.03.16. 10:43 bence_


Áprilisban indul a TV2 legújabb tehetségkutatója melyben gyerekek lesznek a főszereplők. A héten eldőlt kik lesznek Az ének iskolájának zsűritagjai.


Arról már beszámoltunk hogy Hajós András már egészen biztosan ott lesz a “tanári karban”, viszont partnereinek kilétére csak ezen a héten derült fény.


A Blikk megtudta hogy a Nagy Duettben is szerencsét próbáló Szulák Andi és Szandi is bekerült a zsűribe (előbbi még versenyben van egyébként duettpartnerével Papp Gergővel).


Az Új Ász kiderítette ki lesz a 4. “tanár” aki nem más mint a TV2 másik tehetségkutatójának a Megasztár 4-nek a győztese vagyis Király Viktor.


Összeállt tehát a zsűri, megvan a műsorvezető “osztályfőnök” Friderikusz Sándor személyében (aki Hajós mellett szintén az RTL-től érkezett Az ének iskolájába) így hát kezdődhet is az új show mely inkább lesz tehetséggondozó mint tehetségkutató mivel nem lesznek kiesők.


Szandi és Szulák Andi egyébként hasonlóképpen úgy nyilatkozott hogy már nagyon várja ezt az új kihívást és boldogok hogy részt vehetnek a tehetségek sorsának egyengetésében.


via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek az ének iskolája

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr445154186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása