HTML

Címkék

Győrfi Pál fejre ejtette Práger Kittyt a próbán

2013.03.09. 18:13 bence_


Az OMSZ szóvivője kis híján elintézte hogy ne kelljen parkettre lépniük a ma esti Szombat esti lázban. Szerencsére nem történt komoly baj de a biztonság kedvéért Kittynek el kellett mennie egy orvoshoz.


Egy igencsak veszélyes figurát iktattak be produkciójukba Práger Kittyék. A „halálemelés”-ként is emlegetett mozzanat gyakorlása közben a táncoslány balesetet szenvedett Győrfi Pál ugyanis fejre ejtette.


A kinézetre igen látványos momentum korántsem veszélytelen ugyanis a nő kézen áll a férfi pedig háttal neki a saját vállain fogja annak két lábát. Kitty érezte hogy csúszik ki Pali kezéből majd egy csattanást hallott és elképzelhető hogy néhány másodpercre az eszméletét is elvesztette.



Győrfi természetesen azonnal mentőorvosként tekintett partnerére és miután az összeszedte magát azonnal elküldte egy orvoshoz, mondván lehet hogy agyrázkódása van és azzal nem lehet viccelni.


Szerencsére komoly probléma lett lett az esetből, így a pár fel tud lépni a ma esti showban, ráadásul az említett figurát sem vették ki koreográfiájukból. Reméljük ma este nagyobb szerencsével járnak majd.






via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr165154164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása