HTML

Címkék

Bajba kerülhet a Williams Hugo Chávez halála miatt

2013.03.09. 10:58 bence_


Nem titok hogy a héten elhunyt venezuelai elnök imádta az autósportot, ő juttatta be honfitársát Pastor Maldonadot is a Forma 1-be és ő állta a Williams-csapat költségvetésének nagy részét is.


Ugyanis a pilótát 2 éve azért szerződtette a Williams mert a venezuelai PDVSA állami olajtársaság vállalta hogy finanszírozza az F1-es csapat éves költségvetésének kétharmadát.


Mivel Chávez utódjának szándékairól egyenlőre nem lehet tudni így elképzelhető hogy a Williamsnek más pénzforrás után kell néznie ha fenn akar maradni. Ez rossz hír lehet Maldonadonak mert ha a csapat egy másik olyan pilóta alkalmazásával tudja ezt elérni akiért fizetnek a szponzorok akkor bizony elképzelhető hogy távoznia kell, akár már év közben a brit istállótól.



A csapat másik pilótája Valtteri Bottas is komoly támogatások árán került a Williamshez, így szorult ki a keretből Bruno Senna aki mellé mindössze 15 millió dollárt ajánlottak a szponzorok.







via TV mánia

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: sport formula-1

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr65154162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása