HTML

Címkék

Nem volt rossz a szex az Éjjel – Nappal Budapestben

2013.02.22. 20:16 bence_


Több erotikus jelenetet is láthattak már a nézők az RTL Klubon minden hétköznap este 20.05 – kor jelentkező Éjjel – Nappal Budapest c. sorozatban. Szerelmeskedés közben vicces párbeszédek is elhangzanak a szereplők között.


A csütörtöki adásban a gyönyörű, de naiv Zsófi másodszer fekszik le a szívtipró Kristóffal, aki egy reggelivel is meglepi a lányt. Aztán ágyba bújnak, amit a hosszú barna hajú lány nagyon élvez. Kristóf viszont arra a kérdésre, hogy milyen volt a szex, csak annyit válaszol: „ Nem volt rossz.” Ezen aztán Zsófi kiborul, és az Éjjel – Nappal Budapest egyik szerelmes párja ismét összeveszik.

A Zsófit alakító Kovács Dóra elmondta a meztelenkedés nem okozott számára gondot, miután korábban modellként is dolgozott, viszont ilyen fura helyzetbe még nem került.

„A magánéletben a barátaim mindig elégedettek voltak velem, soha nem kaptam ilyen jellegű kritikát. Ha nekem nem volt annyira jó, akkor viccesen azt mondtam, nem alkottunk együtt maradandót.”

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr345154071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása