HTML

Címkék

Hajléktalan gyilkossal és zsarolóval tér vissza ma a Barátok közt

2012.01.02. 12:29 bence_


Január 2-án újra a képernyőn az RTL Klub szappanoperája, amely az érzelmi szálak mellett felvonultat múltból előbukkanó zsarolót, illetve egy gyilkost is. Pár héten belül felbukkan Szabó Győző karaktere, tavasszal pedig visszatér Deutsch Anita is - írja az [origo].

Új és visszatérő szereplőkkel találkozhatnak a Barátok közt nézői a következő hetekben, hónapokban: Szabó Győző a bűnözők, a rosszfiúk közt kapott egy karaktert, Deutsch Anita pedig régebben alapszereplő volt, tavasszal visszatér egy időre. A produkció részéről az [origo]-nak elmondták, hogy a képernyős leállás és a valóság közt volt némi csúszás, mert a téli szünet után még forgattak, de a stáb még pihen, csak január 9-én kezdődik a munka.

A sztoriban fontos szerepet kap egy hajléktalan férfi, akit felbéreltek, hogy művésznek adja ki magát, majd kiderül róla, hogy gyilkos. A következő napok egyik kérdése az lesz, hogy tudnak-e szabadulni a történet miatt kínos helyzetbe került főbb szereplők a csapdából. Ugyancsak érdekelheti a nézőket az, hogy mi lesz a Wekerle-ház sorsa, ugyanis Zoltán, a szappanopera első részében meghalt Berényi-fivér valószínűleg megvesztegette az értékbecslőket a vásárláskor, így Miklós, Nóra, András keresik a megoldást, hogyan tudnának az épületben maradni. Aggódnak a lakók, a zsaroló már megjelent.

A gyilkos hajléktalan és a múltbéli információkkal előrukkoló ismeretlen mellett egy modern Rómeó és Júlia-sztori is kibontakozik, mert Balázs (aki Miklós fia) és Hanna (Nyári Diána játssza, karaktere Claudia védence, ő neveli) egyre közelebb kerül egymáshoz. "A két ellenség gyerekei egymásra találtak, ebben a történetben Miki partner, támogatja a kapcsolatot. Nagy kérdés, hogy az ősi riválisok, akik többször bizonyították, hogy felhasználnak bárkit céljaik elérésében, mihez kezdenek. Mit bír ki a fiatalok kapcsolata?" - teszi fel a kérdést a produkció egyik munkatársa. (origo)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek barátok közt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr15154012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása