HTML

Címkék

Új szereplő a Barátok köztben

2011.06.30. 13:21 bence_


Peller Anna együtt forgat a Barátok közt csapatával. A Budapesti Operettszínház színésznője Juhász Gabi tizenegy éve nem látott karakterét alakítja.

Hamarosan egy régi ismerős jelenik meg újra a Mátyás király téren, mégpedig a több mint tizenegy évvel ezelőtt, meglehetősen puskaporos légkörben távozó Juhász Gabi karaktere tér vissza, akit Peller Anna, az Operettszínház művésznője alakít (ő egyébként Peller Mariann testvére, ezt valószínűleg azért nem említi a sajtóközlemény, mert ő időközben a TV2-n is szerepelt - a szerk.). A történet szerint Gabi feje fölött összecsaptak a hullámok, így maga mögött hagyta addigi életét: ő volt az akkori Rózsa Presszó vezetője, de Miklós elbocsátotta, ezzel egy időben a számára érzelmileg fontos Laci összegabalyodott volt feleségével, Évával. De, amitől végleg összeomlott és már nem volt ura cselekedeteinek, az az a diagnózis volt, miszerint soha nem lehet gyermeke. Gabi idegei ettől a hírtől felmondták a szolgálatot és nem törődvén a következményekkel magával vitte az akkor még kisbaba Bandikát a balatoni nyaralóba, mondván, hogy sokkal jobb anyja lesz majd a gyermeknek, mint a csalárd Zsuzsa. Bár az események szerencsés véget értek, amikor Gabi felfogta, hogy mit tett, úgy döntött, hogy nincs maradása a Mátyás király téren, és szégyenében elköltözött.

Az elmúlt években Gabi sok mindenen ment keresztül, ami hatással volt rá, így a készítők ezt a változást a karakter külső és belső tulajdonságainak teljes megváltoztatásával, „új bőrbe” bújtatásával kívánják érzékeltetni. Így esett a választás Peller Anna színésznőre, aki két hónapja forgat a Barátok közt stábjával, és nagyon jól érzi magát a csapatban. Hatalmas kihívásnak tartja Gabi, a zűrös múlttal rendelkező nő szerepét, akinek kalandjait hosszú hónapokon át láthatják majd a nézők.

Első képünkön a régi, másodikon az új Gabi:
Bk_juhaszgabi
Bk_ujgabi
Most tehát Gabi vállalja a kockázatot és visszatér. Annak ellenére, hogy egy évtizednél több telt el, a rossz emlékek még biztosan élnek a régi barátokban, így szinte törvényszerű, hogy nem lesz könnyű a visszatérése, hiszen nem látja majd mindenki szívesen. Az, hogy sikerül-e neki visszaszerezni a többiek szeretetét és bizalmát, az hamarosan kiderül!

A műsor július 18-án 15-én távozik nyári szünetre, akkor várható egy nagyobb fordulat, ám, hogy ez mi lesz, azt egyelőre nem tudni.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek barátok közt

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr415153746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása