HTML

Címkék

Lisa Edelstein távozik a Doktor House-ból

2011.05.18. 00:00 bence_


Lisa Edelstein tegnap este jelentette be, hogy nem kívánja meghosszabbítani az évad végén lejáró szerződését a Doktor House című sorozatot készítő NBC Universallal, így az általa megformált Lisa Cuddy nem tér vissza a széria nyolcadik, vélhetően utolsó évadára – tájékoztat az AXN blogja, a tvline.com-ra hivatkozva.

A színésznő közleményében elmondta: “Alapos megfontolás után, vegyes érzésekkel távozom. Csalódott vagyok, hogy magam mögött kell hagynom egy olyan karaktert, akit imádtam hét even keresztül játszani, de nagyon izgatott vagyok a megnyíló új lehetőségek miatt.”

Lisa_edelstein1

A döntés már csak azért is érdekes, mert Edelstein márciusban, amikor az új évad berendelése is kérdéses volt, még úgy nyilatkozott: “mindenki úgy gondolja, hogy a sorozat folytatódni fog, én magam is nagyon várom a nyolcadik szezont.”

Egy korábbi interjúban Katie Jacobs, a sorozat executive producere elmondta, addig nem nyugszik, míg Edelstein alá nem ír a folytatásra. “Lisa borzasztó fontos része a stábnak. Sokszor mondom más színésznőnek, nézzék meg, mi mindent tud eljátszani, látszólag minden erőlködés nélkül. Lisa olyan könnyen vált a drama és a humor, az intellektualitás és a szexiesség között… Egyikünk sem akarja őt elveszíteni.”

Az a szóbeszéd járja, a sorozat megnyírbált büdzséje okozta Edelstein távozását. Jacobs a korábban idézett interjúban elmondta: “hét even át megúsztuk azt a borzasztó telefonhívást, melyben a költségek lefaragására kérnek bennünket. Most azonban befutott.” Nem kizárt, hogy a színésznő csalódottsága sokkal inkább a számára felkínált alacsonyabb összegnek szól…

Az AXN műsorán azonban még sokáig örülhetünk Lisa Cuddy jelenlétének! A Doktor House 6. évadának epizódjait minden csütörtökön 22.00 órától láthatjátok!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek house m.d.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr45153714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása