HTML

Címkék

Október 22-én indul a TV2-n a Hawaii Five-O

2010.10.01. 17:50 bence_


A TV2 megerősítette azt a tegnapi értesülést, miszerint már október 22-én elindul itthon a Hawaii Five-0. A történet az egykori sorozat, a Hawaii Five-O feldolgozása, mely egy hawaii-i elit rendőrosztag munkájáról szól. Mi még nem írtunk róla, de tervbe van véve, hogy a napokban megosztjuk veletek, milyen volt a sorozat kezdése.

Media_httpsorozatnezo_sriro

Szereplők: Alex O’Laughlin (Three Rivers, Moonlight), Jean Smart (Samantha Who?, 24), Daniel Dae Kim (Lost), Grace Park (Battlestar Galactica, The Cleaner), Scott Caan, Taryn Manning (Drive)Készítő: Peter Lenkov, Alex Kurtzman és Roberto Orci (Fringe)Rendező: Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4)


[Frissítés]: Közben megjött a TV2 közleménye, így kiegészíteném vele a bejegyzést:

A Hawaii Five-O című vadonatúj és felettébb sikergyanús sorozatra méltán lehet büszke a TV2, ugyanis a sorozat első epizódja csupán 6 héttel az amerikai tévépremier után a kerül a csatorna képernyőjére!

A sorozat a ’70-es években készült nagysikerű, s azonos című rendőr-sorozat újrafeldolgozása, természetesen a mai kor elvárásainak megfelelően még akciódúsabb jelenetekkel és ütősebb sztorikkal fűszerezve. És, hát mi a biztos receptje egy akció-sorozatnak, persze azon kívül, hogy izgalmakban bővelkedjen? Természetesen az, hogy a férfi főszereplők igazi jó pasik legyenek, s így a női nézők körében is garantált lesz a siker. Alex O’ Loughlin és Scott Caan pedig kétségkívül a legjobbak közül valók!

Amikor Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) tengerészeti nyomozó visszatér Hawaii-ra, hogy az édesapja gyilkosa után kutasson, a kormányzó, aki gyermekkora óta ismeri őt, felkéri, hogy csatlakozzon az újonnan alakuló elit egységbe, amely arra hivatott, hogy a környék legkeményebb ügyeit megoldja. McGarrett pedig nem sokat habozik, így rövidesen az ex-New Jersey-i zsaru, az öntörvényű Danny „Danno” Williams (Scott Caan) oldalán találja magát. A négyfős csapat aztán kiegészül a Honolului rendőrség egykori detektívjével, Chin Ho Kelly-vel (Daniel Dae Kim), valamint annak gyönyörű és rátermett unokahúgával, az akadémián frissen végzett Kono-val (Grace Park). A Hawaii Five-O így tehát készen áll, indulhat is a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen!

1. évad 1. epizód: 2010. október 22. 22.20

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek hawaii five-0

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr315154222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása