HTML

Címkék

Az eb és a web: Vadonatúj élőszereplős komédia a Disney Csatornán

2013.04.11. 10:33 Tévénéző


A Disney Csatorna legújabb vígjátékában, Az Eb és a web vígjátékban egy nem mindennapi család életébe csöppenhetünk bele Stan, a beszélő házi kedvenc közreműködésével. A patchwork családban a mostoha testvérek állandóan civakodnak, békítésükben pedig furcsa mód nem szüleik, hanem különleges kutyájuk veszi át az irányítást. Amikor ugyanis a testvérek felfedezik Stan kutyájuk emberi tulajdonságait, egy dologban végre egyetértenek: titokban kell tartaniuk házi kedvencük képességeit, még a szüleik előtt is.

eb_es_a_web_01.jpgTyler és Avery újdonsült mostohatestvérek: Tyler népszerű, karizmatikus és jóképű srác, míg Avery az okos, mindig másokkal foglalkozó lány, aki lenézi a Tylerhez hasonló fiúkat. Az új család legnagyobb problémáját mégsem a testvérek civakodása, hanem kutyájuk okozza. Név szerint Stan, aki imádja új szeretteit, és „kutyafeletti" képességekkel igyekszik összetartani a hattagú családot és kezelni a civakodó gyerekek vitáit.

Stan nem csak beszélni tud, de rendszeresen blogot is vezet, ahol részletesen beszámol családja történetéről. Különleges adottsága és emberi hobbija ellenére azonban ízig-vérig kutya, aki előszeretettel hozza a frászt a postásra, kergeti a farkát, rajong a pudlikért és persze nem szívesen barátkozik macskákkal.
Vajon meddig tarthatja titokban különleges adottságait Stan? Chloe, a legkisebb testvér egy ízben meghallja beszélni a házi kedvencüket, de azt hiszi, az, hogy a kutyájuk beszél, teljesen normális dolog, szülei pedig meg vannak győződve, hogy Chloénak csak túl jó a képzelőereje.

Ne hagyd ki Az Eb és a web izgalmas nyitóepizódját, április 13-án, szombaton 9:30-kor kapcsolj a Disney Csatornára és ismerkedj meg Stan különleges életével!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló disney channel az eb és a web

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr635216476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása