HTML

Címkék

Kikerültek az Észbontók promóvideói: ez lesz „a hülye emberek vetélkedője” [Frissítve]

2013.04.04. 17:01 bence_


Találtunk a neten 3 videót, amikről nem tudtuk hirtelen eldönteni, mit reklámozhatnak, de aztán nem tartott sokáig kideríteni, hogy ezek bizony a Viasat3 új vetélkedőjét, az Észbontókat hivatottak népszerűsíteni. Írtunk is róla korábban.

[Frissítés]: A premier dátuma lemaradt: április 11.

Nem is sejtitek miféle merényletre készült eddig a Viasat. Hónapok óta forgatják a következő nagy dobásukat: egy vetélkedőt. Viszonylag fű alatt zajlott a forgatás, én is csak egy ott lófráló arctól tudtam meg, hogy brutál lesz a kontent. Ő konkrétan nem hitt a szemének, hogy ilyen szintű sötétség létezhet. Talán jobb lenne beringatni magunkat, hogy ez megrendezett, csak szólok, hogy sajnos nem az.

A felállás az, hogy alapvetően két csapat lesz egy stúdióban, és azt kell megtippelniük, hogy ezek az arcok, akik például ezen a videón vannak tudnak-e válaszolni a kérdésre. Tippelnek, hogy igen vagy nem és utána megmutatják nekik a videót. Arcpálma alert! (Cink.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek viasat3 videók észbontók

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr985195067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása