HTML

Címkék

Kigyúrt Rómeók és nagymellű Júliák az MTV realityjében: jön a Geordie Shore második évada

2013.04.04. 16:03 bence_


geordie_shore_mtv.jpg

Pálmafák, napsütötte tengerpart, egy törött whiskey-s üvegbe lépett káromkodó fiatal. Igen, április 7-én visszatérnek kedvenc brit fiataljaink, akik pusztító stílusukkal és ékes brit akcentusukkal sokkolják a bigottságukba belefáradt szigetországiakat.  A Geordie Shore az a sorozat, ami ismét feltette Angliát a partitérképre. Ismerkedjünk hát meg a Newcastle izomcsávókkal és vadul doromboló plázacicáikkal, hisz a ház lakói között új arcok is vannak!

Minden történetbe kell egy szerelmespár, akikért izgulhatunk! Az MTV műsorában Gary Beadle az, akire leginkább ráhúzható a főszereplő feszes bőrgúnyája, hisz hősünk a ház csődöre, aki szerint nem az alkoholmérgezés, hanem a monogámia a férfiember legnagyobb ellensége. A Gazként becézett srác szerint carpe diem, mert addig igyon, szolizzon és gyúrjon az ember, amíg bírja. Ez a vérbeli geordie szentháromsága! Amellett, hogy legszívesebben valóságshow-sztárokkal lóg, Gaz szerint fő a természetesség! De akkor mégis mit akart Charlotte-tól?

És ki az a Charlotte? A nagymellű lányka büszke arra, hogy kivágták az egyetemről, hisz ő a tipikus példája annak, hogy a legjobb csajoknak bizony pénzt se kell vinniük a buliba ahhoz, hogy leigyák magukat. Szolis bőre és húszcentis magassarkúi tipikus plázacicává teszik hősnőnket, aki nem az a szégyellős fajta, minden másnap este a bárpultra pakolja mindenét, csak hogy bevágódjon a pultosnál. Ugyanakkor nem túl nagy környezetvédő, hisz utálja a répát. Pontosabban Gaz répáját. Bizony, ők ketten minden konfliktus és pohártörés forrásai, akik miatt Shakespeare tutira újraírná a Rómeó és Júliát.

Azt mondják, az a legszörnyűbb, ha rájössz, hogy a mesében nem te vagy a főszereplő. A házból ki-bejárkáló vörös rémség, Holly leginkább ex-pasijával és saját rossz természetével szeret birkózni, míg az önimádó James, akit sokszor összekevernek pajtásával, a majdnem focista Jayjel leginkább topless-mániájával és azzal tűnik ki, hogy egy-egy izomzúzó parti előtt órákat képes a tükör előtt pózolni. A frissen érkező, finnyás Rebecca és a vulkánként fortyogó, önmagát a fiatalok idoljának képzelő Vicky azonban csupán egyesített erővel érhetnek fel Sophie-val, Newcastle szőke ciklonjával, aki szerint inkább kint, mint bent. Főleg, ha mellekről van szó!

Menő csatornához laza arcok dukálnak, a botránysorozat folytatásában pedig lesz minden: távozó hisztérikák, még több buli, még nagyobb bunyók, mint eddig. Aki lemarad, az kimarad!

Geordie Shore 2. évadpremier április 7-én 21.15-kor az MTV-n!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló reality mtv hungary geordie shore

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr515195040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása