HTML

Címkék

Álhírrel alázták meg Oláh Gergőt

2013.04.04. 21:03 Tévénéző


Felháborító áprilisi tréfa áldozata lett Oláh Gergő, akiről néhány internetes hírportál azt állította, hogy letartóztatták kábellopás miatt. Az énekes határozottan cáfolta a vádaskodást - írja a BorsOnline.

Az X–Faktor győztese, Oláh Gergő békés természetű, ám akad, ami a kétgyermekes családapát is kihozza a sodrából: ha hazugságot állítanak róla. Néhány hírportál valószínűleg áprilisi tréfának szánta azt a kacsát, hogy az X-Faktor győztese kábelt lopott.

olah-gergo(960x640).jpg

Sok kacajt azonban aligha fakasztottak vele, az pedig jóval túl van a rossz vicc kategórián, hogy az egyik cikk az énekes származására is utalt. Gergő sem nevetett, indulatosan cáfolta az álhírt Facebook-oldalán.

„Sziasztok! Sajnos nem tudom szó nélkül hagyni, ami ma történt! Épp egy fellépésre mentem, amikor útközben felhívott egy barátom, hogy mit olvasott a Facebookon! Csak annyit mondanék, hogy az én szüleim mindig a tisztességes életre tanítottak, és ebben a szellemben neveltek fel, mi mindig is példamutató roma család voltunk a falunkban (mondták ezt a falunkbeliek), és ha semmink sem volt, akkor sem tudtunk volna ilyet csinálni! Nagyon rosszul érintett, hogy valakinek örömöt szerez, hogy mást aláz meg” – írta az énekes. Megpróbáltunk utánajárni, ki és milyen indíttatásból terjeszti a „hírt”.

– A Facebookon találkoztam a hírrel, kiraktuk az oldalra, mert úgy gondoltam, lehet valóságtartalma. Aztán a kommentekből arra következtettem, hogy mégsem igaz, ezért leszedtem – mondta a hírt átvevő eszakhirnok.com szerkesztője, Pusztai László.

(Forrás: Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: bulvár x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr195196093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása