HTML

Címkék

8:08 - Minden Reggel: Új reggeli műsort indít az RTL Klub

2013.03.05. 13:09 bence_


8.08 - Minden Reggel lesz a címe, és már március 11-én elindul, noha a műsorújságban nincs benne - tudta meg az [origo].
Amióta az RTL Klub visszavonult a reggeli műsorsávból, azóta a kereskedelmi célcsoportban magabiztosan nyeri a reggeleket a TV2 a Mokká-val. Az RTL még korábban bejelentette, hogy a válság miatt a drágább reklámidővel bíró főműsoridőre koncentrál, így megszüntette a költségesebbReggeli-t, helyette egy ideje a Jó reggelt, skacok! megy különféle olcsó és büntető anime-filmekkel, majd Híradó, sztárhírek jönnek, végül a Csak csajok.

Ez változik jövő hétfőtől, ekkor indul a 8.08. -Minden Reggel. A két műsorvezetőt a hét közepén nevezi meg az RTL Klub, de úgy tudjuk, a korábbi Reggeli arca, Stohl András nincs köztük.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek 8.08 - minden reggel

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr895154137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása