HTML

Címkék

Hétfőtől változások az RTL II műsorrendjében

2013.03.03. 17:08 bence_


Az RTL Klub műsorstruktúrájában bekövetkezett átalakítások hatására az RTL II műsorrendjében is változtatások várhatók hétfőtől. A február 18-án indított új struktúra gyorsan megtalálta közönségét, amire jó példa, hogy február 27-én a csatorna, indulás óta először ért el 2%-os közönségarányt a 18-49 éves nézők körében az egész napot tekintve. Fő vetélytársa a SuperTv2 ugyanezen a célcsoporton, csak 1%-ot (SHR) szerzett. Az RTL II a további növekedés és a nézői igények maximális kiszolgálása érdekében alkalmazkodott az RTL Klub megváltozott műsorstruktúrájához, így a két hete indult új műsorok egy része más időpontban látható hétfőtől.


A délután műsorfolyama változatlan, 17:00-tól kerül képernyőre a Barátok közt előző esti epizódjainak ismétlése, majd 17:30-tól a népszerű Szeress most! sorozat. Új időpontban, 19:30-tól követhetjük a Vacsoracsata celebjeit minden hétköznap, így 20:30-tól indulnak majd a saját gyártású műsorok. Ahogy megszokhattuk hétfőn Legyen Ön is Milliomos!, kedden Heti Hetes ismétlés, szerdán Forró nyomon és csütörtökön Gazdálkodj okosan. Istenes Bence műsora a Péntektől-péntekig pedig 18:30-tól látható ezentúl. A Segítség bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol szintén új időpontban, 21:30-tól jelentkezik minden hétköznap. A változatások érintik a két hete elindított sikersorozatokat is. A Dallas átkerül pénteken 20:30-ra, Magyarországon először az RTL II-n látható majd április 12-től a vadonatúj második évad. A Homeland – A belső ellenség vasárnap 23:00-tól folytatódik a Heti Hetes után.


Az előzetes terveknek megfelelően jövő szombaton 20:00-kor indul a Szombati Esti Láz új évada Lilu és Csonka András műsorvezetésével.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr975154126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása