HTML

Címkék

Dopeman lekiabálta Szinetár Dórát, kirobbant a botrány

2013.03.03. 09:25 bence_


Csúnyán egymásnak esett Szinetár Dóra és Dopeman a Nagy Duett főpróbáján. A botrány már hetek óta érett, most kirobbant.

- Azért veszünk időnként össze, mert nem ismerjük egymást. Hiába vagyunk egy hullámhosszon, mégis minden héten, amikor felmerül egy újabb feladat, mindkettőnknek határozott az elképzelése, miként kellene azt megvalósítani. Az ötleteinket aztán ütköztetjük a hét elején, és végül kompromisszumot kötünk. Mindketten kultúremberek vagyunk, és érvekkel harcolunk egymással - kezdte a life.hu-nak Szinetár Dóra. Dopeman is úgy érzi, hogy a személyiségük miatt gyakran összetűzésbe keverednek Dórával.

- Dóra egy tudatos, erőteljes személyiség. Elsőre szerénykének tűnik, ami valóban pozitív jellemvonása, de ugyanakkor határozottan tudja, mit akar a művészetben, akárcsak én. Két ilyen személyiséggel megáldott embernél elkerülhetetlen a feszültség. De ez építő jellegű, és ez sokat számít. Sokakkal dolgoztam, de Dóra az egyik legjobb partnerem. Ennél jobb nem is lehetne. Nagyon tisztelem és szeretem őt. Minden hét elején hétfőtől szerdáig vívunk, szerdától aztán harmónia van, és vasárnap este tizenegykor szeretjük egymást a legjobban, ugyanis ilyenkor teljesedik ki, amiért küzdöttünk és dolgoztunk egész héten - idézi a rappert az Új Ász.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a nagy duett

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr555154123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása