HTML

Címkék

Malek Miklós helyett Tóth Gabi lesz az X-Faktor egyik mentora

2013.02.27. 08:45 bence_


Tóth Gabit (25) várja Malek Miklós (37) mentori széke az ősszel induló X-Faktorban. Mint a Blikk megtudta, a szexi énekesnő tagja lesz a tehetségkutató mentornégyesének, a tárgyalások már a részletek egyeztetéséről folynak közte és az RTL Klub között.

Várható volt, hogy a csatorna úgy dönt, Malek Mikló­s egykori mentorsegédjét, Tóth Gabit kéri fel a feladatra, hiszen a fiatal és tehetséges énekesnő remekül dolgozott együtt az előző szériákban is a mentorral. Miklós is minden bizonnyal úgy gondolja, ha már úgy döntött, kiszáll az X-Faktorból, akkor Gabi lenne a legmegfelelőbb választás a helyére. Az énekesnő, úgy látszik, teljesen eltávolodott attól a csatornától, amely egykor felfedezte, és hajdani megasztárosként boldogan vállalná a mentorszerepet a konkurencia tehetségkutatójában.

– Miklóssal sok mindenben hasonlít az ízlésünk, de tény, hogy én női szemmel másképp látom az énekeseket – mesélte Gabi, amikor anno arról kérdeztük, milyen érzés mentorsegédnek lenni.

– Érdekes felállás ez, mert én is egy tehetségkutatóban kezdtem, és tudom, hogy mit éreznek a versenyzők, akiknek az álmáról és olykor a sorsáról is döntünk. Nem akarom összetörni a szívüket azzal, hogy sokszor kimondom a nyers igaz­ságot, viszont fontos, hogy tanuljanak abból, amit egy tapasztaltabb énekes tanácsol nekik – nyilatkozta korábban a Blikknek Gabi, aki most azt is elárulta, nagyon örülne annak, ha valóban ott lehetne a mentorok között, de hogy ez így lesz-e, arra csak diplomatikusan válaszolt.

Gabi és táncpartnere, Markó Róbert a Blikk szerkesztőségében is bemutatott egy-két merészebb táncmozdulatot

– Kiugranék a bőrömből, ha egyszer csak jönne az a telefon, amelyben felkérnek engem erre a feladatra. Hatalmas megtiszteltetés. És – bár még csak 25 éves vagyok – azt gondolom, képes lennék szembenézni vele, hiszen a korom ellenére már tíz éve dolgozom a szakmában – mondta a Blikknek Gabi.

Az énekesnő egyébként karrierje csúcsán van, új dalain dolgozik, klipeket forgat, fellépésről fellépésre rohan, játszik a Győri Nemzeti Színházban, és táncol a Szombat esti láz című műsorban is. Az RTL Klub megkoronázná az énekesnő sikereit azzal a lehetőséggel, ha ilyen fiatalo­n rábízná ezt a nehéz mentori feladatot. Lapunkhoz egyébként olyan információk is eljutottak, hogy az egész mentorgárdát lecseréli a csatorna, teljesen új négyessel rukkol elő az őszi műsorban. Ám a végleges négy mentorjelölt nevéről még hallgatnak.

– Egyelőre az előkészületek zajlanak, korai lenne bármit is mondani. Olyan ez, mint amikor egy cukrász összekeveri a lisztet és a kakaóport. Ha kisült a torta, mindenki értesül majd róla – adott kitérő választ a Blikk kérdésére Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere.

F. R.–S. N. (Blikk)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr145154106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása