HTML

Címkék

Durvul a háború a TV2 és az RTL Klub között

2013.02.25. 14:38 bence_


A programigazgatók kapkodják a fejüket a nézettségi görbék felett, és úgy tologatják a műsorokat, mint egyszeri nyugdíjas a bástyát a Széchenyi fürdőben.

A múlt héten az RTL Klub kiszabadította az Éjjel-nappal Budapestet a TV2 dokurealityje, a Családi titkok fogságából (helyet cserélt a Fókusszal), ami egy nap alatt meghozta az eredményt, a bulizó fiatalok hirtelen megütötték a 20 százalékos közönségarányt a 18-49-esek körében. Már akkor megírtuk, hogy a siker nem biztos, hogy tartós lesz, mert a TV2-n indul A 40 milliós játszma, ami a rosszul teljesítő Bűnök és szerelmeket váltja majd.

A TV2 azonban észbe kapott, és a vetélkedőt a Fókusszal szemben indítja el, a Családi titkokat pedig felhozta az Éjjel-nappal Budapest idősávjába. Kíváncsiak leszünk, hogy mit lép erre az RTL , na meg, hogy mit mutatnak majd a keddi statisztikák.



via comment:com (barb)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a 40 milliós játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr555154094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása