HTML

Címkék

Megvan a TOP6, Lil. C esett ki az X-Faktor mezőnyéből

2011.11.19. 23:56 bence_


Az RTL Klub tehetségkutatója a feléhez érkezett, jövő héten már csak hat produkció folytathatja a versenyt a mesés fődíjért és a hatalmas presztízzsel járó győzelemért. Szombaton este, egy drámai párbajban Lil. C esett ki Kocsis Tiborral szemben.


Szombaton este partydalokkal léptek színpadra a még versenyben lévő énekesek, és mind igyekeztek felforrósítani a hangulatot. Az extra produkciók is remekül alkalmazkodtak a tematikához: az ország egyik legnagyobb partyarca, Fluor adott elő egy egyveleget saját szerzeményeiből, illetve az underground zenei irányzat egyik legfényesebb csillaga, a The Carbonfools együttes is a húrok közé csapott.

Fotó: Sajtóklub

Bár az X-Faktor 2011 még versenyben lévő énekesei szinte mind elismerést váltottak ki a mentorokból, a nézők végül úgy döntöttek, a 25 felettiek kategóriájában versenyző Kocsis Tibor és a 25 év alatti fiúk között induló Lil. C párbajozzon. Keresztes Ildi természetesen mentoráltját, Lil. C-t tartotta bent, ahogyan Malek Miklós is a saját embere, Kocsis Tibor javára szavazott, hogy ő folytathassa a versenyt. Geszti Péter Kocsis hazamenetelésre, Nagy Feró Lil. C búcsújára voksolt. Végül Ördög Nóra kinyitotta a borítékot, amely a legkevesebb szavazatot kapott énekes nevét tartalmazta: szombaton este Lil. C-nek ért véget az X-Faktor 2011.

A legjobb hat produkció között a Rocktenors (Geszti Péter mentoráltjai), Baricz Gergő (Keresztes Ildikó mentoráltja), Kocsis Tibor és Tarány Tamás (Malek Miklós énekesei), illetve Muri Enikő és Kováts Vera (Nagy Feró versenyzői) folytathatja jövő szombaton.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr385153845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása