HTML

Címkék

Újabb évaddal folytatja A mentalistát az RTL Klub

2011.07.06. 12:46 bence_


Nem kell tovább várniuk a Mentalista című sorozat rajongóinak, hiszen már a nyár közepén új részekkel jelentkezik az RTL Klub képernyőjén. Július 19-étől a harmadik évad epizódjai kerülnek adásba. Kedd esténként így igazi izgalmakat tartogat az RTL Klub, hiszen 20.20-kor a Castle új részei, majd 21.20-kor a Mentalista legfrissebb történetei kerülnek adásba - olvasható a csatorna sajtóközleményében.

Ment_55_mg_0685mrp_copy

A Mentalista a világ egyik legnézettebb krimisorozata, Magyarországon 2009 óta látható a piacvezető kereskedelmi csatornán. Patrick Jane természetfeletti képességével és cinikus humorával hamar elvarázsolta a hazai nézőket. A történet szerint Jane korábban megszállottan hajszolta a sikert és a népszerűséget, de miután egy eset kapcsán segítségére volt a rendőrségnek, a sorozatgyilkos, Red John kivégezte a családját. Jane ezek után már nem a népszerűséget, hanem Red Johnt kezdte el hajszolni, miközben a CBI nyomozóinak segít bonyolult bűncselekmények végére járni.

A Mentalista meghódította a világot, tavaly a legjobb televíziós sorozatok között, drámai kategóriában Golden Globe-díjat vehettek át a készítők, míg a főszereplő Simon Bakert a legjobb színészek kategóriában jelölték a díjra. Az ausztrál színész egyébként is világsztár lett a mentalista megformálójaként, egy-egy évadért rekordösszegű gázsit kap.

Magyarországon is hamar hatalmas rajongótábora lett a Mentalistának: 2010-ben a kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves korosztályban és a teljes lakosság körében is, az átlag nézettséget tekintve a legnézettebb külföldi sorozat volt.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek the mentalist

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr55153774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása