HTML

Címkék

A férfiak a szőkéket szeretik címmel új sorozat indul az AXN-en

2011.06.08. 00:44 bence_


A szőke nőket gyakran illetik vicces sztereotípiákkal, de annyi biztos, hogy egy arany hajzuhatag könnyen elcsavarja az erősebbik nem képviselőinek fejét. A nézőknek érdemes az elkövetkezendő időszakban is az AXN-nel tartani, mert a szőke nős viccekhez hasonló, humoros jelenetekben bővelkedő sorozat vidámmá teszi a tikkasztó nyári estéket is. Indul az AXN csatorna vadonatúj sorozata, A férfiak a szőkéket szeretik – című kolumbiai vígjáték.

Az AXN nyári újdonságai közé tartozik A férfiak a szőkéket szeretik – című kolumbiai vígjáték, amely a címhez méltóan vicces és könnyed szórakozást ígér a nézők számára. A Sony stúdiójából 2010-ben debütált sorozat epizódjaiban megismerhetjük Cristinát (Valerie Dominguez) a gyönyörű, intelligens és energikus fiatal nőt. A lány éppen az esküvőjére készül, amikor a lánybúcsúból hazatérve rányit vőlegényére, aki éppen egy másik nővel hancúrozik. Házasság lefújva, új élet elkezdve. Csakhogy Cristina számára nem csak a kezdet, a folytatás is nehéz.

Los-caballeros-las-prefieren-brutas

A vígjátéksorozat alapját, a Harvard Kenndey School egyik tanulmánya adta. Az intézmény által végzett szociológiai felmérés szerint Latin-Amerikában az alacsonyabb végzettségű nők nagyobb arányban kötnek házasságot mint magasabban iskolázott társaik. A Schooling Can’t Buy Me Love – beszédes című kutatás szerint a középiskolai végzettséggel, illetve a magasabb, felsőoktatási képzés megszerzésével nem jár kézen fogva a tökéletes férj megtalálása, illetve az esküvő sem.

Vajon az okos és szép Christina hogyan dolgozza fel magánéleti csalódását? Vajon a főszereplőre is igazak-e a Cambridge-i Egyetem vizsgálatának eredményei – vagyis hogy intelligenciája miatt a boldog párkapcsolat és az esküvő is elkerüli! – mindezekre választ kapunk szombat esténként az AXN csatornán.

Országos televíziós premier: június 11. 23:00 – AXN csatorna

(www.axn.hu)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló 2011 ősz los caballeros las prefieren brutas

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr45153730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása