HTML

Címkék

HD-ban sugároz két Viasat-csatorna

2011.05.05. 23:33 bence_


Az MTG Közép- és Kelet-Európában megkezdi a Viasat History HD és a Viasat Nature HD sugárzását.

A Modern Times Group MTG AB nemzetközi médiacsoport (a továbbiakban MTG vagy a Csoport) bejelentette, hogy a Viasat Broadcasting május negyedikén Közép- és Kelet-Európa huszonkét országában indította el két nagy felbontású, nemzetközi televíziós csatornáját, a Viasat History HD-t és a Viasat Nature HD-t.

Mindkét csatorna a Közép-, Kelet- és Észak-Európa huszonkilenc országában, valamint Afrikában jelenleg is elérhető tematikus ismeretterjesztő csatornák nagy felbontású változata. A Viasat History HD és a Viasat Nature HD a Viasat History és Viasat Nature jelenlegi műsorának nagy felbontású változatát fogja sugározni.

A Viasat History az MTG első nemzetközi és egyben első kódolt televíziós csatornája, mely a hazai, skandináv területeken kívül piacra került, amikor 2004 májusában nyolc közép- és kelet-európai országban megkezdődött sugárzása. A Viasat Nature-t 1998-ban indították az észak-európai régióban TV6 Nature World néven, 2002-től jelenlegi nevén működik a csatorna.

Viasat Nature East 2010 májusában huszonöt közép- és kelet-európai országban indult, a nap huszonnégy órájában sugárzott műsorral. 2011 februárjában az addig csak Európában fogható csatorna sugárzását kiterjesztették Afrikára is a Viasat History, a Viasat Explorer és a Viasat Crime csatornákéval együtt, ezzel elérhetővé vált mind a nigériai kódolt műholdas csatornák előfizetői, mind a kenyai kábeltévé-előfizetők számára.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr775153700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása