HTML

Címkék

A UPC Direct előfizetői is láthatják a Trónok harca pilotot kódolatlanul

2011.04.24. 22:38 bence_


Az HBO az összes szolgáltatója számára lehetővé tette a műsor kódolatlan sugárzását, azonban egy műszaki hiba miatt a UPC Direct rendszerén nem volt elérhető a kódolatlan adás. Ezért úgy döntöttek, hogy a UPC Direct számára a Trónok harca első epizódjának ismétlésének idejére biztosítják a lehetőséget a kódolatlan sugárzásra. Így április 24-én, vasárnap kódolatlanul lesz elérhető a Trónok harca első epizódja a UPC Direct előfizetői számára. Az HBO adását a 60-as csatornahelyen, az HBO HD adását pedig a 125-ös csatornahelyen fogják elérni kódolatlanul az előfizetők, 21:55 és 23:05 között.

Game-of-thrones-title1

Az HBO történetében először biztosítottak ilyen különleges lehetőséget a nézőknek, hogy egy új sorozat első epizódját az amerikai premier másnapján, ráadásul kódolatlanul megnézhessék, de bíznak benne, hogy a jövőben is lesz erre lehetőségük.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek game of thrones

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr435153688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása