HTML

Címkék

Sarah Silverman visszatér

2011.02.02. 05:50 bence_


Másfél éve ismerhette meg a hazai közönség Sarah Silverman-t. A népszerű amerikai humorista saját műsorában önmaga paródiája, aki nem ismer sem Istent, sem embert, mindenkinek beszól. Február 1-én a Sarah Silverman Program a sorozat harmadik évadjának epizódjaival folytatódik a Comedy Centralon.

Sarah Silverman olyan, mint bármelyik fiatal lány… csak kicsit szexibb, viccesebb és ismertebb. Saját programjával 2007-ben debütált a Comedy Centralon, de nem ez volt első televíziós szereplése. A Saturday Night Live írójaként kezdte pályafutását és egy-két jelentben szerepet is kapott. A sorozatfüggők találkozhattak vele a Monk második évadának egy-két epizódjában, ahol vendégszerepelt, de igazán emlékezeteset saját műsorában alakít, amiért Emmy díjra is jelölték.

Sarah Silverman Program a Comedy Centralon február 1-től keddenként, 23:45-kor

Media_httpsorozatnezo_yital

A Sarah Silverman programba minden belefér az abszurd dalocskáktól kezdve a vicces jelenetekig. Sarah éli a maga kis életét, közben mindenkit sérteget, nem törődik a világgal. Ez pedig a sorozat harmadik évadának tíz új epizódjában sem változott semmit. Érdemes tehát február 1-től minden kedden 23:45-kor a Comedy Central-ra kapcsolni, hiszen Sarah újra oda teszi magát!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló the sarah silverman program

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr205153539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása