HTML

Címkék

Beugró Plusz tavasztól a VIASAT3-on

2011.02.02. 19:10 bence_


A sikeres improvizációs műsor tavaszi évada megújúló díszlettel, játékokkal és bővülő társulattal várja régi és új nézőit a VIASAT3 csatornán. A már ismert színészek mellé ezúttal a hatodik állandó tagot keresik, akinek a közönség előtt kell vizsgáznia rátermettségből.

A Beugró jól bevált társulata Pokorny Liával, Kálloy Molnár Péterrel, Rudolf Péterrel, Szabó Győzővel, Debreczeny Csabával és Novák Péter műsorvezetésével új tagot keres! „Minden változik, csak a rögtönzés örök. A keretek ugyan megújulnak, hiszen vetélkedőbb stílust vesz fel a produkció, ám a hagyományokkal, amelyek olyan sok rajongót szereztek a műsornak, továbbra sem szakítunk.” – állítja Kapitány Iván, a Beugró producere. A készítők számos színészt felkértek, hogy mutassák meg képességeiket. Közülük kerül ki az a hat friss arc, akit a nézők és a társulat próbára tesz, hogy a kört szűkítve az utolsó adásban kiderüljön, ki lesz az új beugró.

Media_httpsorozatnezo_ewhxi

A vidám hangulatú sajtóreggelin az újságírók kérdésére válaszolva a színészek bevallották, hogy mindegyikük egy hölgyet látna legszívesebben hatodik tagként. „Úgy érzem, ez most kicsit csökkenti a férfi szereplők esélyeit.” – ismerte el nevetve Rudolf Péter, ám végül úgyis a tehetség dönt, így természetesen nem az fiú-lány arány javítása lesz a legfőbb szempont az elbírálásnál.

„Bár már beállítottuk a műsorvándorlás világcsúcsát, reméljük végre otthont találunk a VIASAT3-on, amelynek szellemisége közel áll hozzánk.”- folytatta Kapitány Iván, aki éppúgy derűlátó, mint Kereszty Gábor a VIASAT3 kreatív igazgatója. „Szakmai és érzelmi okaim is vannak, amiért fontosnak tartom, hogy a Beugró a VIASAT3-on folytassa pályafutását. A Tv2-nél utolsó intézkedésemként javasoltam a vezetőségnek, hogy vegyék meg az akkor induló műsort, most pedig szerencsére visszaérkezett a lehetőség hozzám. Nem is volt vitás, hogy az elmúlt évek legsikeresebb és legmélyebb nyomot hagyó saját fejlesztésű magyar műsorának a VIASAT3-on a helye.”

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek beugró

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr785153544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása