HTML

Címkék

1 like az AXN-nek = 1000 forint a Heim Pál Gyermekkórháznak

2010.12.14. 17:58 bence_


Így karácsony előtt kivételesen egy - az AXN csatornától kapott - jótékonysági felhívást szeretnénk megjelentetni, reméljük ezzel is tudunk valamelyest segíteni:

Az AXN Facebook oldalára kattintva most bárki könnyedén segíthet a Heim Pál Gyermekkórháznak, illetve az intézmény kis lakóinak, hiszen most egy Lájk után az AXN 1000 forinttal támogatja a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt!

Az AXN életében mindig is kiemelten fontos szerepet kapott a rászorulók támogatása. Ez idén sem lesz másképp, s talán a karácsonyi időszak közeledtével ez a téma még nagyobb jelentőséggel bír. Az AXN 2010-ben az évek óta eredményesen működő Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány támogatását tűzte ki célul. Kattintson és segítsen az AXN-nel!

Media_httpsorozatnezo_wqucr

Aki lájkolja 2010. december 19-ig az AXN hivatalos Facebook oldalán a „Heim Pál Támogatás” fület, az nemcsak a csatorna közösségi oldalának tagjává válik, hanem ezzel mosolyt csalhat sok gyermek arcára is. Az AXN ugyanis minden Like után 1000 forinttal támogatja a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt! Az épp aktuális értéket egy számláló mutatja.

Az elkövetkezendő időszakban tehát mindazok, akik megtornáztatják mutatóujjukat az apró kattintások után befolyó összeg segítségével, gyermekek ezreinek tehetik elviselhetőbbé és barátságosabbá a kórházban töltött időszakot. Az AXN Facebook oldalát, illetve a gyűjtési akció részleteit az alábbi link segítségével érheti el: www.facebook.com/AXN.Magyarorszag

*Az AXN Facebook oldalának népszerűsítéséért a Sorozatnéző semmiféle juttatást nem kap, csupán a segítő szándék vezért minket az akció megjelentetésekor.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr585153447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása