HTML

Címkék

Új produkció az RTL Klubon: I love Gjoni

2010.06.25. 00:53 bence_


Miután Benkő Dániel reality-je véget ért, úgy volt, hogy Edit, a hoppon maradt feleségjelölt indít társkereső műsort. Az indulást meg is hirdették, de különböző okok miatt (Edit a csatorna háta mögött nem túl szép dolgokat mondott róluk és elképzelhető, hogy az érdeklődés is kisebb volt a vártnál) végül elmaradt. Így várható volt, hogy az RTL Klub valamilyen más ötlettel lesz kénytelen előállni őszre. Hosszas találgatás után ma kiderült, hogy az új produkció főszereplője Delhusa Gjon (sokan jól tippeltek) és a műsor címe I love Gjoni lesz. Alább olvasható a csatorna sajtóközleménye.

A mai naptól látható az RTL Klubon az a jelentkezésre felhívó kisfilm, amelyben Delhusa Gjon, a romantikus vadmotoros keresi szerelmét, aki társa lehet egy életen át.

Gjoni és felesége hosszú ideig igyekeztek haldokló házasságukat feléleszteni, ám be kellett látniuk, hogy kapcsolatuknak vége. A páros úgy döntött, hogy megadják egymásnak a lehetőséget, hogy újra megtalálják a szerelmet. Delhusa, aki a ‘Sai Baba’ eszméit követi, a nehezen meghozott döntés után elvonult, hogy lelkileg is felkészüljön a változásra. Szíve nyitott és várja a vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezését. A szenvedélyes dalnok életük legnagyobb élményét szeretné adni a kiválasztottaknak és megmutatni, hogy milyen az élet egy igazi férfi oldalán. Sir Delhusa Gjon az énekes, zeneszerző igyekszik tabuk nélkül, személyisége minden árnyalatát megmutatni és bízik benne, hogy a műsor keretében sikerül társra találnia.

- Hiszek a lélek erejében és a sorsban. Hosszú évek óta vágyom az igazi társra, a mindent elsöprő szerelemre. Idáig vártam rá, de most kézbe veszem a saját sorsom és én keresem meg a nagy Őt. Tudom, hogy valahol létezel, csak rád kell találnom! Várom leveled, hátha Te leszel az igazi… – mondta lelkesen Delhusa Gjon.

A hölgyek jelentkezését a http://www.rtlklub.hu/delhusa weboldalon várja.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: hírek i love gjoni

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr465152903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence007 2010.06.25. 00:53:00

Köszönjük az észlelést/érdekességet, szívesen fogadjuk az ilyesmit. :)

Lánglovagok 2010.06.25. 00:53:00

A forgatás már megy:www.langlovagok.hu/kepek/5038_kukasauto-sullyedt-meg-delhusa-gjon-musorara-tarto-tehen-miatt-torokbalint-hataraban
süti beállítások módosítása