HTML

Címkék

Éjjel-Nappal Budapest: fürdőruhában buliztak a ház lakói

2013.04.23. 00:34 Tévénéző


Igazi nyarat varázsoltak albérletükbe a minden hétköznap este a Fókusz után látható Éjjel-Nappal Budapest szereplői, akik fürdőruhában partiztak.

Igazi nyarat varázsoltak albérletükbe a minden hétköznap este a Fókusz után látható Éjjel-Nappal Budapest szereplői. A sorozat hőseivel mindig történik valami, legutóbb a fűtéssel akadt gondjuk, de nem estek kétségbe, inkább megpróbálták a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből is.

- Korábban a vízzel akadt egy kis problémánk, mivel Vivien elfelejtett szólni, hogy egy ideig elzárják, de valahogy akkor is megoldottuk a helyzetet. Most viszont a fűtés romlott el és olyan hihetetlen meleg volt az egész lakásban, hogy alig lehetett megmaradni – kezdte Lali, akinek persze ezúttal is akadt egy jó ötlete.

- Hogyan védekezik az ember a meleg ellen? Kimegy a strandra, de mivel ebben az esetben ez nem sokat segített volna rajtunk, inkább strandot varázsoltunk a lakásból – magyarázta a Lali, aki barátaival együtt fürdőruhára vetkőzött és egy hatalmas „medencés" bulit csapott a belvárosi lakásban. Előkerültek a vízipisztolyok és az úszógumik is, és mindenki élvezte a lubickolást.

A képekért katt ide: http://tevenezo.com/furdoruhas-buli-az-ejjel-nappal-budapestben/

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: képek éjjel-nappal budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr205242272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása