HTML

Címkék

Visszatér Till Attila a képernyőre, Propaganda új részekkel a SuperTV2-n

2013.04.19. 12:33 Tévénéző


Április 23-tól a SuperTV2 műsorán új részekkel látható a Propaganda! A kultikus riportműsor harmadik évadában ismét Tilla szemszögéből nyerhetnek betekintést a nézők híres, sikeres és érdekes emberek életébe, mindennapjaiba.

Tilla újra riporterként remekel! A műsorvezető, filmrendező Pulitzer-emlékdíjas műsora, a Propaganda április 23-tól, kedd esténként új részekkel jelentkezik a SuperTV2 képernyőjén.

Az egyes epizódok továbbra is Tilla sajátos stílusán és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját, felvillantva eddig kevésbé ismert oldalukat. A Propaganda 10 héten át várja a nézőket a SuperTV2-n, az ismétlések pedig csütörtök esténként a TV2 műsorán lesznek láthatók. Az új évad riportalanyai közt szerepel többek között a legendás Szörényi-Bródy szerzőpáros, valamint Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó is.

Április 23-tól minden kedden Propaganda a SuperTV2-n!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek propaganda supertv2

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr305234857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása