HTML

Címkék

Szombat Esti Láz: Pár tucat szavazattal győztek Vastagék

2013.04.17. 13:29 Tévénéző


A Blikk értesülése szerint pár tucat szavazaton múlott, hogy Vastag Csaba és Mármarosi Tünde nyerte a Szombat Esti Láz negyedik szériáját!

A Blikk ugyanis megtudta: a voksok állása szerint a Szombat esti láz táncosai közül a képzeletbeli ezüstérmet Varga Iza (40) és Cseh-Szakál Tibor „szerezte meg", ha azonban rajongóik csak egy kicsit jobban belehúznak, akár meg is fordíthatták volna az eredményt.

- Ebben a pillanatban szóltak a fülemre, hogy szinte már nincs is különbség az első és második helyen lévő páros között - mondta Lilu az adás közben szombat esti. Ebből is világosan kiderül, hogy a szavazatok száma csak nagyon minimálisan tért el az első és a második helyezett között. Nem változott ez a végére sem, mindössze alig pár ezer forint értékű szavazat döntött végül az X-Faktor korábbi győztese mellett. Információink szerint a különbség százalékos arányban nem is mutatkozott, így végül „holtversenyben", néhány szavazat előnnyel, sportnyelven fogalmazva célfotóval nyertek Vastagék.

Felmerül azonban a kérdés, hogy ha tényleg ennyire szoros lett a végeredmény, mennyire megbízható a „matekozás". Korábban több szavazós versenynél is felmerült, hogy akadtak olyanok, akiknek valamiért nem fogadta a kedvencükre elküldött SMS-üzenetet a rendszer. Ilyenről most nem lehetett hallani, de többekben ott motoszkálhat a kérdés, hogy nem veszett-e el néhány szavazat, amely esetleg megváltoztatta volna a végeredményt? Újraszámlálást persze nincs értelme kérni: egyrészt az RTL Klub közjegyzői eddig is megbízhatóan közreműködtek, másrészt pedig az csak a politikában divat.

A csatorna első embere sem látott semmi kivetnivalót a produkcióban, s elismerte, hogy szoros eredmény született.

Bővebben a Blikk oldalán »

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek bulvár videók szombat esti láz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr535231272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása