HTML

Címkék

Előzetes: Családi Titkok: A donor - ma 20:00

2013.04.17. 14:28 bence_


Csobai Gábor nehéz döntésre kényszerül, amikor hatéves kislányáról, Nóráról kiderül, hogy súlyos beteg. A gyereknek sürgős csontvelő-átültetésre lenne szüksége, de sem az édesanyja, sem Gábor nem alkalmas donornak. Akad azonban valaki, aki megmenthetné a kislányt. Ehhez viszont Gábornak be kell vallania a múltját...

A TV2 sajátgyártású napi doku-reality-je, a Családi titkok. A műsor a bemutatott eseteken keresztül komoly társadalmi problémákra irányítja rá a figyelmet. A TV2 betekintést enged a legmegrázóbb Családi titkokba. Az amatőr szereplőkkel forgatott doku-reality nap mint nap olyan témákat dolgoz fel, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. Embert próbáló helyzetek, idegtépő konfliktusok, eldönthetetlen kérdések hétköznapi csatákban, ahol a harcmezőn a családtagok kerülnek egymással szembe. Győzhet-e a mindenható szeretet akkor, amikor ellenfele a hazugság, a hűtlenség vagy a pénzsóvárság? Meddig titkolható egy szerelem, egy betegség vagy éppen egy gyermek létezése? Üthet-e az apa, hazudhat-e az anya, lophat-e a gyerek, ha ezzel a családot védi? Súlyos kérdések, amelyekre talán nincs is tökéletesen elfogadható válasz.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: előzetes videók családi titkok

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr975231369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása