HTML

Címkék

Hamarosan magyar szinkronnal is látható a Trónok harca legújabb évada

2013.04.12. 16:51 Tévénéző


Április 14-én, vasárnap este érkezik a Trónok harca 3. évada szinkronos változatban az HBO-ra. Az április elsején debütált világsikerű sorozat eddigi epizódjai eddig csak eredeti nyelven voltak elérhetők, az első rész azonban a hétvégén már szinkronnal is látható az HBO-n.

A világ egyik legnépszerűbb sorozata, a Trónok harca április elsején indult a harmadik évaddal az HBO-n. A George R. R. Martin regényciklusából készített sorozat, mely túlmutat a hagyományos fantasy történeteken, világszerte nézők millióit tette rajongóvá. A hatalmas érdeklődésre és népszerűségre való tekintettel az HBO itthon közvetlenül az amerikai premier utáni napon, a világpremierrel egy időben, hétfő esténként vetíti a sorozat legújabb évadának premier részeit.

tronok.jpg

A szinkronos változat április 14-én érkezik az HBO-ra, ahol mostantól minden vasárnap 22.00 órától láthatják a nézők a Trónok harca 3. évadának magyar nyelvű változatát. A szinkronhangok között olyan ismert színészek is megtalálhatók, mint Für Anikó (Melisandre), Pikali Gerda (Margeary Tyrell), Fenyő Iván (Loras Tyrell) vagy Csőre Gábor (Robb Stark).

Azok, akik jobban szeretik eredeti nyelven nézni a sorozatot, vagy nem bírják kivárni a szinkronos verziót, hétfőnként már kora reggeltől megnézhetik a premier részeket eredeti nyelven a csatorna online videótárában, az HBO GO-n, valamint még aznap este 22.00-kor az HBO-n. A legnagyobb rajongók pedig, akik szeretnének mindent tudni kedvenc sorozatukról, további érdekességeket láthatnak az HBO Connecten, ahol az HBO-n éppen futó Trónok harca epizóddal egy időben számos exkluzív információ található az adott részben szereplő színészről, jelenetről vagy a forgatás kulisszatitkairól. Emellett további aktivitások, szavazások, kvízjátékok és élő chat is megtalálható az internetes felületen. (Bővebb intformáció: www.hbo.hu/connect )

 
A sorozatról további információk a Trónok harca hivatalos facebook oldalán http://www.facebook.com/tronokharca.gameofthrones, valamint az HBO weboldalán http://www.hbo.hu/series/tronok-harca találhatók.

(HBO Sajtószoba)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló premier game of thrones trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr895219853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása